Пошук по сайту

Прощання з колядою у Соснівці

7 лютого, в неділю, у соснівському народному домі відбувся дев’ятий фестиваль колядок і щедрівок «Різдвяна Зірка».

Цьогоріч, святкове дійство було ознаменоване, як прощання з колядою. Традиційними організаторами фестивалю є Червоноградський деканат та Соснівська міська рада.

Вечір розпочався словами подяки міського голови м. Соснівка Ірини Харчук та словами благословення декана Червоноградського деканату, настоятеля храму святих Верховних апостолів Петра і Павла отця Зеновія Буньо, який надихнув усіх глядачів на хороший настрій.

А далі один за одним змінювалися хори на сцені. Одинадцять колективів, які представляли храми Червонограда, Гірника, Волсвина, Волиці, Борятина, Соснівки і виступи яких були пронизані щирістю та високим виконавським рівнем, викликали у глядачів багато радісних відчуттів та емоцій.

Соснівчани теплими аплодисментами щиро дякували виконавцям колядок за подароване їм свято духовності.

Усі вони вклали у виступ часточку душевного тепла, поділились своєю радістю, яку усі присутні розділили з ними і понесли додому, як добру Новину. І так хочеться вірити, що всі ті віншування-побажання, які прозвучали на фестивалі здійсняться, що в Україні буде панувати мир, злагода, добро, щирість, милосердя та любов!

Повідомила Тетяна Забава

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336