Пошук по сайту

У Бродах семінаристи провели Хресні Дороги

3 - 4 березня у місто Броди завітали брати Львівської Духовної Семінарії Святого Духа із Хресною Дорогою.

СВІТЛИНИ

Хресна Дорога проходила у трьох храмах за участі восьми семінаристів: у п’ятницю брати відвідали храм Собор Пресвятої Богородиці з престольним празником св. Теклі та парафію Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, а на наступний день, у суботу спільно молилися із вірними храму Пресвятої Богородиці – Владичиці України, що знаходиться у мікрорайоні Червоні Казарми.

Варто зазначити, що дана подія вже стала традиційною і відбувається кожного року у часі Великого посту, тому семінаристи вже стали любими та рідними, а їхні відвідини щороку збирають велику кількість вірних у храмі. Ця Хресна Дорога не є звичною і її особливість полягає в цілі – збір фінансів на місії семінаристів, а відтак підтримку наших парафіяльних спільнот на Сході, Півдні та Центральній Україні. Саме тому назва цієї акції звучить «Місії задля місій». І саме тому парафіяни міста Броди не тільки молитовно, але й дієво через власну жертву долучилися до підтримки своїх співвітчизників, братів та сестер.

Загалом, учасники спільної молитви відзначили високий рівень співу, новизну та глибину запропонованих розважань, відкритість на спілкування братів опісля Хресної Дороги, що свідчить про те, що ця акція принесла не тільки матеріальні плоди, але перш за все, стала зустріччю із живим Христом, який об’єднує та обдаровує Своєю любов’ю.

Повідомив Іван Вихор

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336