Пошук по сайту

Духовна віднова у парафії с. Кунин

Третій і Четвертий тижні посту в парафії Покрови Пресвятої Богородиці с. Кунин Рава-Руського деканату були наповнені різними духовними практиками.

СВІТЛИНИ

З 13 березня у школі проходив «Тиждень духовності». Кожен день починався зі спільної молитви та роздуму над темою дня, котрим ділився о. Андрій. У п’ятницю діти з вчителями у парафіяльному храмі молились Хресну дорогу. Багатьом запам’яталась інсценізація притчі «Про блудного сина» і духовний вечір «Хресту твоєму покланяємось, Владико», який проходив у Народному домі с. Кунин. Цей захід продовжив і поєднав Тиждень духовності і великопосні реколекції.

З 24 по 26 березня в парафії проходили великопосні реколекції, які проводив о. Августин Стрижик, ЧСВВ, магістр Крехівського новіціату. Перші науки були виголошені у школі окремо для учнів молодших, старших класів і вчителів.

Від п’ятниці до неділі численні парафіяни духовно оновлялись у спільній молитві та слуханні реколекційних наук, приступаючи до св. Тайн Сповіді і Пресвятої Євхаристії.

У Четверту неділю великого посту у храмі перебували мощі св. Василія Великого, які привіз о. Августин з Крехівського монастиря. Свято віднови завершилось благословенням святими мощами і окремою наукою для молоді.

Парафіяни безмежно вдячні Богу за цей особливий час і всі середники, якими приймали Божу благодать для себе, родин, парафії, Батьківщини, благаючи миру для України.

Повідомила Ольга Вахула

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336