Пошук по сайту

У Потеличі звершено Хресний хід

У Хрестопоклінну неділю у селі Потелич Рава-Руського деканату звершено Хресний хід.

СВІТЛИНИ

При храмі Зіслання Святого Духа вже не один рік здійснюються Великопосні реколекції і Хресна Дорога по селі. Варто відзначити, що кожного року запрошені отці-монахи з різних згромаджень, а також завжди присутні священики з сусіднього містечка Рава-Руська та місцеві священики.

У неділю Божественну Літургію за проханням о. Романа Семенюка, настоятеля парафії, очолив о. Михайло, ЧСВВ. В часі Літургії була виголошена наука про Хрест. «Сучасним християнам дуже хочеться йти за Христом, але з умовою залишити свого хреста і не зрікатися себе самого. Але все залежить від нашого з вами рішення. Тому чинімо Божу волю, йдімо за тим, хто справді могутній, навіть якщо видаємося смішними в очах сильних світу цього».

Хресна дорога жертвувалася за мир в Україні, а також були виголошені священиками науки в часі Хресного ходу. На завершення Хресної дороги о. Михайло уділив повний відпуст з нагоди 400-ліття ЧСВВ і благословив усіх присутніх. Звернувся з подячним словом о. Роман Улицький, декан Рава-Руський, до священиків і всіх присутніх людей, сказав про велику жертву Сина Божого і нашу мету на землі.

Повідомили парафіяни

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336