Пошук по сайту

Під Твою милість прибігаємо……

Що може принести людині душевний спокій та безмежне щастя, більше, ніж щира молитва. Саме з  07.06 по 12.06.2019 року парафіяни храму Вознесіння м. Рава-Руська та мешканці навколишніх місцевостей мали можливість скласти свої молитви та попросити заступництва у Небесної Матінки приклоняючись до Зарваницької Чудотворної ікони Пресвятої Богородиці. Приступаючи до сповіді та таїнства Святого Причастя, перебуваючи на різних Богослужіннях та нічних чуваннях, вслухаючись у повчальні проповіді духовних отців, мир’яни  молилися за свої сім’ї, родини та весь український народ. 

СВІТЛИНИ

Розділити ту радість торжества у святу неділю прибув Преосвященніший владика Петро. Архиєрейська служба, що завершилася посвяченням бічних престолів та благословення владики ще більше возвеличило подію. 

Піснями та молитвою люди прославляли Пресвяту Богородицю, просили помочі та покровительства. Із сльозами на очах, смутком у серці люди проводжали Чудотворну ікону Пресвятої Богородиці в подальше її паломництво, залишаючись із вірою та сповнені благодаті. 

                                                       Парафіяни храму Вознесіння

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336