Пошук по сайту

«Канікули з Богом» у Полоничах розпочалися з благословення єпископа

«Веселі канікули з Богом» у Полоничах Буського деканату розпочали з благословення Преосвященного єпископа Михаїла Колтуна та Молебня біля Глинянської Чудотворної ікони Розп’яття Христового.

А після цього в небо були випущені голуби, як символ миру і Духа Святого.

У своєму зверненні до дітей владика наголосив, що кожна дитина є то чемна, то нечемна, але завжди має пам’ятати про милосердя та прощення один до одного, які Отець Небесний має до всіх нас. Діти виклали у єпископа спогади про дитинство та юність проведені у рідному селі.

Участь у таборі беруть діти із парафій с. Полоничі, с. Богданівка та с. Задвір’я. Завдяки об’єднанню дітей з цих сіл діти можуть ближче познайомитись та знайти нових друзів. Загальна кількість становить близько ста дітей різного віку. Кожен день розпочинається у храмі Св. Літургією і молитвою біля Глинянської Чудотворної ікони Розп’яття Христового.

Протягом дня учасники табору, завдяки аніматорам мають можливість краще зрозуміти виконання діл милосердя. Також вони беруть активну участь у різних іграх та майстер-класах, які допомагають їм стати більш дружніми та згуртованими.

Завершаться «Веселі канікули з Богом» у неділю 31 липня 2016 р. Б. святкуванням Дня села Полоничі.

Це вже третій рік поспіль у парафії с. Полоничі проводиться літній християнський табір.

Аніматорами були: Ольга Москва – педагог, Залуцький Юрій – семінарист, Ярослав Семів – семінарист, Уляна Кравчук, Олексій Нарепеха – семінарист, Андрій Пасок, Софія Качмарик та Михайло Гунчак – семінарист.

Повідомив Юрій Залуцький, семінарист

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336