Пошук по сайту

Подружні пари з Батятич мали реколекційні науки у Карпатах

Подружні пари парафії св. Юрія с. Батятичі Кам’янка-Бузького деканату радо відгукнулися на пропозицію свого священика – о. Ігоря Домінського, поїхати в Яремче на реколекції для подружніх пар.

«Наша поїздка це дуже хороша нагода з Богом і у Бозі краще зрозуміти один одного і поглянути на себе через роки спільного життя в оточені нашої матінки природи», - написали учасники.

По дорозі учасники відвідали Музей історії давнього Галича, та Музей історії підпільної УГКЦ та Надвірнянщині.

Були на Літургіях в двох місцевих колоритних церквах св. Івана милостивого в Яремче і в церкві села Микуличин Пресвятої Трійці, де молилися за ласку і Боже благословення для наших подружніх пар.

Мали поїздки і піші походи в гори до водоспадів, купання у річці, були на місцях знімання музичних кліпів «Червона рута» і «Водограй».

У вечері мали християнські науки для подружніх пар, які гарно і змістовно, відповідаючи на наші питання, провадив священик.

"Набравшись вражень від Божого творіння, ми ще більше стали цінувати дари природи і так, як ми теж творіння Боже, змогли духовно збагнути своє призначення в цьому світі, для чого Господь створив нас".

СВІТЛИНИ

Повідомила Світлана Домінська

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336