Пошук по сайту

Діти з парафій Обидова та Ягідні відпочивали в Карпатах

Наймолодші парафіяни храмів святих мучеників Маковейських села Обидів та великомученика Димитрія с. Ягідня Кам’янка-Бузького деканату мали дитячий табір «Канікули з Богом» в м. Яремче, серед Карпатських гір та річки Прут.

Двадцять троє дітей спільно з батьками за сприянням священнослужителя о. Ярослава Партики взяли участь у відпочинку в горах. Духовний табір «Канікули з Богом» згуртувала і об’єднала навколо себе дітей сіл Обидів, Зубів Міст та Ягідні. Це спільна справа багатьох людей, які безкорисливо долучилися до неї для того, щоб наші діти зростали морально вихованими і високодуховними українцями. Наша подорож розпочалася з молитви та благословення на щасливу дорогу та повернення о. Ярославом. Подорожуючи Карпатами всі присутні мали можливість насолоджуватися краєвидами, які створив сам Господь.

Першою зупинкою подорожі було славне місто Рогатин і Церкви Святого Духа. Храм входить в десятку найцінніших дерев’яних культових споруд в Україні, а також в 2013 році була внесений у список світової спадщини ЮНЕСКО, - про це розповів о. Ярослав, а екскурсію для усіх присутніх провів місцевий екскурсовод.

Наступне місто це – м. Яремче. Під час перебування в Карпатах всі разом кожного дня ходили на Службу Божу в церкву Іоанна Милостивого, яка є пам’яткою архітектури національного значення. Пізніше усі помандрували на туристичний комплекс Буковель. Підйомником піднялися на вершину гори з якої можна було побачити неозброєним оком Говерлу, а також – красу Карпат. Після повернення з Буковелі на дітей чекали різноманітні вікторини, ігри на духовну та творчу тематику.

Діти молились під час подорожі, співали духовні та народні пісні. Кожна трапеза починались із молитви та закінчувалась подякою Господеві. Загалом весь відпочинок мав духовно-виховний характер. Учасники відпочинку щиро дякують отцеві-настоятелеві за цікаву подорож.

Повідомили парафіяни

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336