Пошук по сайту

Щиро вітаємо дорогий наш отче Назарію

Слава Ісусу Христу!

            Вітаємо.

                        З Богом у серці

Коли прокинулася від зимового сну земля, зацвіли перші весняні квіти, коли лелеки зручно вмостилися у своїх гніздах, коли святий Гавриїл сповістив благу вістку Діві Марії — тоді і Господь послав гарну вістку у с. Хмільно в храм святого Миколая.

7 квітня, у той величний день Благовіщення великий дар Господь нам зволив дати і поставив пастирем, провідником, настоятелем нашого храму отця Назарія Дячка.

Здається небагато — 3 роки, ми разом молимось. Зі своїх уст Ви навчаєте віри, Божих правд і правого життя.

Потягнулися люди до церкви, на Ваші слова, Отче Назарію, сам Спаситель з неба невидимо приходить на престіл і кормить наші душі своїм Тілом і Кров’ю із Ваших рук у святій Літургії.

Чомусь так співпало, що день Вашого приходу у наш храм поєднався із Днем Вашого народження. Отож, напередодні Ваших уродин, ми, матері в молитві, хочемо щиро привітати Вас, свого духовного наставника зі святом Благовіщення, з Днем народження, з Днем Христового Воскресіння!

Нехай Господь Бог зішле Вам, Всечесний Отче, свою небесну благодать, міцне здоров’я, мир і родинну злагоду.

Молитовно зичимо Вам, щоб життя Ваше було ще довгим і плідним. Хай рясна лоза Вашого духовного виноградника завжди радує кожного з нас своїм щедрим врожаєм.

Велика дяка Вам, Отче Назарію за те, що наші змучені серця лікуєте святою молитвою, за духовні перли в кожнім Вашім слові, за ту мандрівку, якою разом йдемо до свого Небесного Єрусалиму.

З побажаннями, молитвою і подякою членкині групи "Матері в молитві" храму святого Миколая с. Хмільно Радехівського району.

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336