Пошук по сайту

Владика Михаїл уділив дияконські свячення Мирославу Кащуку та привітав о. Василя Дяківа з днем народження

12-02-2018 р.Б., у день свята Трьох Святителів, у прокатедральному храмі свщмч. м. Жовкви, Владика Михаїл (Колтун) очолив Божественну Літургію, в часі якої уділив дияконські свячення Мирославу Кащуку. Нововисвячений о. диякон навчався у Люблінському Католицькому Університеті ім. Іоанна Павла II (Польща), де здобув ступінь магістра богослов’я та доктора соціології. З 2015 р. займає посаду старшого викладача кафедри соціології Українського Католицького Університету.

СВІТЛИНИ

У своїй проповіді Преосвященний Владика наголосив на важливості свідомої віри, яка є найбільшим скарбом, без якого нема спасення. Цю віру ми повинні передати своїм нащадкам.

ВІДЕО-ПРОПОВІДЬ

«Якщо ми не живемо вірою, то нам слід зажуритися, яка в нас віра…». Архиєрей закликав цілковито довіряти Богові. «Спонукаймо себе до віри, до молитви, до жертви…». Частину проповіді можете прослухати тут.

Вкінці Божественної Літургії Владика Михаїл, настоятель храму о. Михайло Ткачів та парафіяни, щиро привітали з Днем народження сотрудника парафії о. Василя Дяківа, який також виконує уряд канцлера в Сокальсько-Жовківській єпархії.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336