Пошук по сайту

Передріздвяні реколекції в с. Малехів

У парафіях Собору Пресвятої Богородиці (парох о. Ігор Боднар, декан Дублянський), та свв. Апп. Петра і Павла, (парох о. Юрій Митник) проходили передріздвяні реколекції. Реколекційні науки, на тему «Зробити своє серце Вифлеємом», виголошував о. Андрій Корчагін (настоятель парафії св. мч. Софії і трьох її доньок Віри, Надії та Любові, м. Львів).

Духовні науки базувалися на історії спасіння, що описана на сторінках Святого Письма. Зокрема було наголошено на тому, що таке гріх, його походження та як боротися із ним. Центральне місце у виголошених науках займала безмежна Любов Бога Отця до людини, який посилає у світ Свого єдинородного Сина, Ісуса Христа, щоб дати людині через віру в Нього отримати спасіння та щасливе життя у вічності.

В часі реколекцій вірні мали змогу приступити до св. Тайн Покаяння та Євхаристії.

 «Дорога християнська душе, зроби все для того, щоб твоє серце, через покаяння в Сповіді, через примирення з братом і сестрою, через зміну свого життя, стало вифлиємськими яслами. Це і є основним завданням різдвяного посту і нинішніх реколекцій – зробити своє серце Вифлеємом», - наголосив проповідник.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336