Пошук по сайту

Прощання з колядою по-Запитівськи

У парафії Св. Архистратига Михаїла Новояричівського деканату відбулось прощання з колядою, за участю учнів та парафіяльної молодіжної спільноти при катехитичній школі ім. о. Лева Курмановича.

СВІТЛИНИ

Неперевершене і незабутнє дійство «Прощання з колядою» відбулося 12 лютого у просторому залі школи. Вже стало доброю традицією закінчувати колядування всією парафією.

Учасники відтворили цикл зимових свят. Інсценізували історію про маленьку зіроньку, яка не була такою великою та яскравою, але зіронька, продовжувала сяяти, і стала найвідомішою зорею у світі, тому що з любові до Бога та з думкою зробити Йому приємність не маючи нічого, віддала Господу своє сяйво. Мудреці віддали лиш часточку від своїх багатств, а вона всю себе. Отак і кожен, в подяку Богу може віддати всю свою любов, і вказувати іншим шлях до Нього, або послужитися Ісусу допомагаючи комусь хто знаходиться поруч.

Також не залишився без уваги, ще один персонаж свята «маленький чортик», який інколи робив шкоду нашим господарям дійства, проте дуже любив пампушки з рожевим варенням.

Окрасою свята став спів новоутвореного молодіжного хору при храмі Св. Архистратига Михаїла, який виконав декілька колядок і порадував всіх присутніх чарівним співом.

Повідомила Тетяна Малицька

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336