build professional website

Пошук по сайту

У Львові відбувся семінар: «Вивчення та користування документами Церкви для формації у мирянських спільнотах»

10-12-2019 р. Б., духівники мирянських спільнот та рухів УГКЦ взяли участь у семінарі «Вивчення та користування документами Церкви для формації у мирянських спільнотах».
Організатором цього семінару виступила Комісія у справах мирян УГКЦ. Проводив п. Андрій Костюк, викладач Українського Католицького Університету та Львівської бізнес-школи УКУ.

СВІТЛИНИ

Даний семінар відбувався у Патріаршому Домі у м. Львів, а його метою був розгляд документів Церкви для покращення формації мирян на парафіяльному, деканальному, єпархіальному та патріарших рівнях, розгляду гострих запитань нашого суспільства, зокрема війни на сході України, продажу землі та християнської освіти у світлі соціального вчення Церкви.
Як ділились своїми враженнями учасники, результатом участі у семінарі є поглиблення знання щодо позиції Церкви у соціальних питаннях, набуття досвіду праці у своїх спільнотах та рухах, формування оціночного бачення на ситуації, які виникають в нашій державі.
Сокальсько-Жовківську єпархію представили священики Ярослав Царик, голова єпархіальної комісії у справах мирян, Назарій Федишин та Андрій Вихор.

Повідомив: о. Андрій Вихор

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336