build professional website

Пошук по сайту

Відбулась Національна конференція «Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового Братства»

У вітальному слові владика Михаїл Колтун зокрема зазначив: «Нашим – військовим та священичим – завданням на сьогодні є не служіння для себе, а лише одне для одного. Ми є тими, хто продовжує післаництво Господа нашого Ісуса Христа на землі. Підсумовуючи 10 років нашої праці, можемо впевнено сказати, що багато осягнули за цей період і далі продовжуємо працювати на ниві душпастирського служіння».

На порядку денному було заслухано Президента Братства С. П. Лисенка зі звітом діяльності за 2008-2010 рр. та визначено основні напрями праці на 2011-2012 роки. Президією Братства було запропоновано та внесено зміни до статуту Всеукраїнського міжконфесійного релігійного християнсько-військового Братства. Пізніше було заслухано звіти Голів регіональних відділень за попередній період та напрями діяльності на наступний рік.

За словами о. Любомира Яворського, заступника керівника Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, «Братство набирає широких обертів - ми отримуємо щораз нові виклики душпастирського служіння. Нашим наступним завданням є об’єднання християн-офіцерів, курсантів, солдатів та військовослужбовців – словом, всіх тих, хто причетний до військових формувань, що дбають про духовно-патріотичне виховання громадян».

Конференція завершилася спільною молитвою учасників.

Повідомив о. Любомир Яворський

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336