build professional website

Пошук по сайту

Курс польської мови для україніців у Каліші

Священик із нашої єпархії о. Роман Возняк, що поїхав на місійні терени Польщі, у пошуках наших заробітчан з України, організував 3 осередки душпастирської діяльності у містах Каліш, Кемпно та Острув Вєлькопольскі. Також в суботу, 19 листопада, розпочали діяти курси  польської мови для молоді...

Українська молодь, що працює у місті Каліш, у кількості 90 чоловік, розпочала вивчати польську мову сертифікованого рівня А1 - В1. Курс вивчення мови організував священик - душпастир з України о. Роман Возняк. Проект підтримала Міська Рада, взязши на себе часткові фінансові витрати, та Вища Професійна Школа м. Каліш, котра надала свої аудиторії. 

СВІТЛИНИ

Представником від навчального закладу для нашої співпраці є керівник відділу обміном студентами "Еразмус" - пані Ева Васілевська. Лектором польської мови є дипломований філолог пані Ольга Степанець. 
Курс проводится у суботні вечори та триватиме до кінця квітня 2018 року, після котрого, випускники отримають сертифікати, що дозволять продовжувати професійне навчання у Вищій Професійній Школі Каліша на будь - якому обраному факультеті.
 
Нагадаємо, що з нашої єпархії виїхало троє священиків, котрі успішно працюють на теренах Польщі, де ще ніколи не діяла Греко-Католицька Церква. Огортаючи духовною опікою наших заробітчан, душпастирі - місіонери також проводять різного роду соціальну працю, для покращення духовного та соціального стану українців.
За матеріалами http://www.cerkiew.net.pl

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336