Пошук по сайту

На Львівщині у міжконфесійній каплиці прикордонників освятили іконостас

В неділю, 18 листопада, у Кінологічному навчальному центрі відбулася знаменна подія. Персонал центру, жителі та гості міста зібралися з нагоди храмового свята та освячення іконостасу у міжконфесійній капличці Архистратига Михаїла, що знаходяться на території військової частини.

Урочисті заходи розпочалися із зустрічі Архієрея Єпископа Сокальсько-Жовківського Петра Лози. Після завершення торжества всі присутні процесійно пішли до каплиці де саме і відбувся чин Благословення та освячення іконостасу.

Архиєрейську Службу Божу очолив Преосвященний владика Петро Лоза, у співслужінні з настоятелями храмів міст Великі Мости, Белза, Сільця, Кам'янки-Бузької, Львова та війсковими капеланами.

За шість років існування каплички налагоджена духовна праця із військовослужбовцями, працівниками та членами їх родин, які знаходять тут душевний спокій та Божу благодать.

По завершенню служби Божої Преосвященний владика Петро Лоза побажав усім військовослужбовцям навчального центру та прихожанам Божої ласки, многих і благих літ, а військовий капелан центру отець Василь подякував усім хто долучився до цієї святої справи.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336