Пошук по сайту

Форум молодіжних лідерів та душпастирства УГКЦ та РКЦ

8-10 червня у Львові в Центрі Митрополита Андрія Шептицького проходив Форум молодіжних лідерів та душпастирства УГКЦ та РКЦ. Подія об'єднала молодь та душпастирів з різних куточків України і не тільки. Що, в свою чергу, свідчить про те що сьогодні питання молоді та безпосередньо її участі в Церкві є дійсно актуальним та певною мірою болючим.

В ході панельних дискусій та праці в групах, які відбувалися під час Форуму учасники мали змогу почути безліч тверджень та думок про те, які виклики стоять перед молоддю, чого вона потребує і як цьому може зарадити Церква. Окрім цього, кожен молодіжний лідер мав можливість представляти свою спільноту, її успіхи, потреби, а також потенційні можливості розвитку.

СВІТЛИНИ

Тішить те, що до Форуму також доєдналися Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук та єпископ-помічник Львівської Архідієцезії РКЦ Едвард Кава. Адже це справді важливо відчувати небайдужість та підтримку з боку вищого рівня церковної структури.

За підсумками форуму, завдяки спільним зусиллям його учасників було розроблено своєрідний документ, в якому систематизовано та стисло викладено все те, про що йшла мова впродовж Форуму. Даний документ було передано Блаженнішому Святославу і найімовірніше його зміст найближчим часом буде представлено в Римі.

Отож, сподіваємось на те, що проведений Форум стане початковим етапом на шляху до досягнення великої мети.

Інформацію подала: Оксана Танчин – учасниця форуму

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336