Пошук по сайту

Тиждень духовності розпочався спільною молитвою учнів та вчителів

У Сокальській Загальноосвітній школі № 5 Тиждень духовності розпочався 19 березня спільною молитвою учнів та вчителів. На тематичній лінійці був присутній о. Андрій Дутчак (сотрудник церкви свв. Апп. Петра і Павла у м. Сокалі), який запросив присутніх спільно помолитись за певні намірення та заохотив замислитись над своїми вчинками.

Наступного дня відбулася зустріч – «круглий стіл» – у формі запитань і відповідей для учнів 11 класу. На всі запитання, що хвилюють підлітків, відповідав сотрудник церкви св. Арх. Михаїла о. Роман Синицький.

У рамках тижня духовності буде проведено години класних керівників на тему «Патріарх Йосип Сліпий – святий мученик та ісповідник віри Христа» та організовано тематичну виставку літератури. Планується перегляд християнських фільмів для різних вікових категорій учнів та прослуховування циклу шкільних радіопередач «Як треба поводитись у храмі».

Творчі діти з нетерпінням очікують майстер-клас із виготовлення Великодніх листівок. Техніки «квілінгу» навчатиме мама учня нашої школи, майстриня Алла Мулька.

Заплановано тематичні уроки християнської етики присвячені тернистому шляху Патріарха Йосифа Сліпого та цікаві повчальні зустрічі священиків з учнями та працівниками.

Повідомила Світлана Практика,
вчитель християнської етики

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336