Пошук по сайту

Представники єпархії взяли участь у Біблійному семінарі

З 16 по 18 березня 2012 року у Львові-Брюховичах проходив Біблійний семінар на тему «Покликанні до навернення». Організатором семінару стала Патріарша Катехитична комісія та Катехитично-педагогічний інститут УКУ. Проводив цю зустріч о. Тарас Барщевський, координатор Біблійного апостоляту УГКЦ. Представниками від Сокальсько-Жовківської єпархії були о. д-н Роман Малькевич, Олександр Сєдєнков, Орися Куриляк та Оля Мельник.

Учасники, а їх було по четверо з кожної єпархії та екзархату в Україні, розважали над книгою Йони. Більшість із присутніх були на такому семінарі вперше і мали можливість дізнатись, як проводити Біблійні гуртки і як молитовно читати Святе Письмо. Також о. Тарасом було представлено два документи «Verbum Domini» та «Біблія і мораль».

Учасники семінару мали можливість молитись і спілкуватись з єпархом Нью-Вестмінстерським, владикою Кеном Новаківським і сестрою Луїзою Цюпою, яка представила проект «Історія створення стратегії УГКЦ 2020 «Жива парафія».

Семінар пройшов в молитовних роздумах над словами Біблії, поріднив між собою людей і дав натхнення до створення нових Біблійних гуртків на парафіях, де їх ще немає.

Повідомив о. д-н Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336