Пошук по сайту

Запрошуємо роздумувати над Святим Письмом на новому Інтернет-сайті

Розпочав діяльність інтернет-ресурс bibleonline.org.ua, який з благословення Преосвященного Владики Михаїла Колтуна, єпарха Сокальсько-Жовківського, розробив священик Тарас Дзьоба з метою реалізації Постанови п’ятдесят четвертої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ. За основу взято працю «Читання Святого Письма в сім’ї», яку уклав о. Тарас Барщевський, координатор Біблійного Апостоляту УГКЦ.

Згідно задуму автора ідеї, єпископа Михаїла Колтуна, цей сайт «є унікальною можливістю, що ми в Інтернеті можемо спілкуватися на тему Святого Письма, вивчати його, робити доступним для інших. Це є один з успішних способів євангелізації - роздумуючи над Святим Письмом, впроваджувати Біблію у життя мирян». Практично це виглядає так, продовжує владика Михаїл: «Коли людина прочитала текст Біблії, то в неї зароджуються якісь враження. Людина хоче щось більше дізнатися, когось хоче запитати, хоче щоб їй пояснили, хоче можливо дискутувати, і комусь переказати свої думки». Для цього і створений такий сайт, «де ми можемо читати Святе Письмо, можемо ділитися зі своїми друзями тими враженнями, які ми отримали в часі молитви, читання та роздумування», - зазначив архиєрей.

«Враження» та роздуми не буде писати хтось один, а всі учасники і тоді «ми пізнаємо, як люди розуміють Біблію» і що потрібно для її вивчення, підсумовує владика.

Модератором сайту призначено священика Тараса Дзьобу, який разом із семінаристами, маючи богословську освіту, буде готовий подати позицію Церкви щодо розуміння тих чи інших текстів Священного Писання.

Сайт буде зручним для тих людей, які працюють за комп’ютером і не мають змоги шукати окремі частини Біблії, адже на кожен день буде подано вже підготовлений фрагмент із Святого Письма.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336