Пошук по сайту

Освячення нового престолу на 20-ліття священства о. Руслана в Комарівці

14 жовтня 2019 р. Б., у свято Покрову Пресвятої Богородиці Кир Михаїл (Колтун) освятив новий престіл та очолив Божественну Літургію в у храмі св. пророка Іллі в с. Комарівка, Бродівського деканату, з нагоди 25-ліття храму та 20-ліття священства настоятеля - о. Руслана Жигіля.

У проповіді владика пригадав, що "нашим завданням в житті є не змарнувати дари, якими Господь нас наділив і гідно сприймати життя, яке Він нам дав". Говорячи про свято Покрову Пресвятої Богородиці, владика наголосив на тому, що "всі ми потребуємо захисту в нашому житті. Сильний, мудрий, багатий, хто би він не був на цій землі, всі потребуємо захисту. І Господь нас не полишає, найперше, що Він нам обіцяє: "я буду з вами по всі дні..." (Мт. 28, 20), а також поручає нам свою матір, тому ми сьогодні осмілюємося просити в Господа Бога, за посередництвом Пресвятої Богородиці, захисту для нас". Також архиєрей закликав до поглиблення віри через вивчення катехизму. 

СВІТЛИНИ

По звершенні богослужіння архиєрей привітав о. Руслана з 20-літтям священства. До щирих вітань о. Руслану долучаються також священники Бродівського деканату.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336