Пошук по сайту

CAMPDAYS 2019 – навчальний табір для організаторів християнських таборів

Міжнародний, міжконфесійний навчальний табір CampDays відбувся 9-12 травня в м. Богуслав, Київської області.  Асоціація християнських таборів була організатором цього заходу, та доклала багато зусиль для того, щоб була приготовлена цікава і насичена програма, корисна інформація, практичні вправи та можливість заново відчути те, що щороку переживають вихованці в християнських таборах. Це унікальний шанс оновити в собі дитячу безпосередність і в сукупності з дорослою мудрістю, досвідом і знаннями направити вихованців до пізнання Бога. 

450 учасників, 252 теми, 14 курсів, безмежні можливості.

СВІТЛИНИ

З благословення єпископа-помічника Петра Лози, у цьому тренінговому таборі взяв участь представник від Сокальсько-Жовківської єпархії та співорганізатор ШХА «ВІХА» - бр. Василь Кінах. Обравши курс управління табором для директорів та адміністраторів таборів, брат успішно виконав навчальну програму, засвідчуючи це сертифікатом.

Літній табір – це кульмінація роботи кожної команди аніматорів. І зараз дуже важливо не просто якісно підготувати членів команди, але і поповнити духовні,  емоційні та ідейні ресурси. Навчальний табір CampDays для працівників християнських таборів – ідеальне місце для цього. Здобуті знання і матеріали будуть застосовані для розвитку школи християнського аніматора «ВІХА». 

Щороку команда CampDays  аналізує питання, анкети, відгуки та інформацію про ситуації у сфері християнських та інших таборів для того, щоб зробити програму CampDays максимально корисною, справжньою рольовою моделлю табору, який не просто приносить яскраві враження, а змінює наші життя на краще. Тільки щасливі дорослі можуть зробити щасливими дітей. Щоби приносити найкращі плоди для Бога, особливо в служінні дітям.

Стаття: бр. Василь Кінах, семінарист ІФДС

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336