Пошук по сайту

Вертеп у храмі свщмч. Йосафата у Жовкві

У неділю 13 січня у храмі свщмч. Йосафата у Жовкві відбулась Різдвяна містерія «За зорею», учасниками якої були дорослі парафіяни та діточки. Ініціювали проведення вертепу «Помічники святого Йосафата» - молитовно-інформаційна група, яка діє при храмі.

Батьки і діти з великим трепетом готувалися до свята – репетиції, вивчення слів, пошук сценічних костюмів. Дорослі відчули себе дітьми, які не менше хвилювалися перед виступом, ніж їхні діти.

СВІТЛИНИ

Вертеп переніс присутніх у події часів народження Ісуса Христа, дозволив пережити випробування, які випали на долю Йосифа і Марії. Дійство супроводжувалося традиційною колядою від учасників Вертепу, а також сучасними колядками у виконанні шести  вихованок Жовківського районного центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом музичного керівника Анатолія Щурика. Радісно було споглядати, як дорослі люди разом з дітьми відклали власні справи для того, щоб спільно прославляти новонародженого Спасителя і розділити цю радість з присутніми глядачами.

Після виступу отець Михайло Ткачів подякував учасникам Вертепу за красиве і змістовне дійство, яке прославляє Бога. Свято завершилось спільною фотографією і солодким частуванням учасників Вертепу.

За посиланням facebook сторінки парафії 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336