Пошук по сайту

"Через нас Бог діє, служить для людей" - Кир Михаїл до своїх священиків

У Брюховичах проходить реколекції для третьої групи священиків Сокальсько-Жовківської єпархії, які провадить владика Петро (Лоза). 

Сьогодні Божественну Літургію у співслужінні владики Петра та священиків очолив Кир Михаїл (Колтун), правлячий архиєрей Сокальсько-Жовківської єпархії. 

По звершенні Євхаристійної Жертви було відслужено панахиду за єпископів та священиків УГКЦ, які вже відійшли до Господа. 

У своїй проповіді владика закликав священиків "довіряти Богові і любити своє покликання, своє служіння, так, як Пресвята Богородиця віддалася на служіння Богові цілковито... Ми повинні бути відкритими для служіння і не замикатися, а якщо замикатися, то тільки в молитві".

СВІТЛИНИ

Не потрібно боятися терпінь, а подібно до св. ап. Павла впевнено долати їх, перебуваючи в тісному поєднанні з Богом, "щоб могти через терпіння переходити в радість... Все, що ми робимо, робімо на славу Божу, щоби ми могли ввесь день ходити під Богом, в Його благословенні, а головно чинити волю Його.

Нашим з вами завданням є знайти себе серед цього світу, щоб служити Богові. Ми є покликані до священства, і хто як не священик має в особливий спосіб жити з Богом, пам'ятати про Бога і роздумувати про Нього... 

Через нас Бог діє, служить для людей. Це дійство Божественне, ми часто маємо нат цим застановлятися, що Бог покликав нас до святих своїх справ... Сповненням свого покликання ми повинні оправдовувати те довір'я, яке народ має до нас..."

 Прес-служба єпархії 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336