Пошук по сайту

Освячення новозбудованого храму у с. Надичі Дублянського деканату

12 серпня 2018 р. Б. правлячий архиєрей Сокальсько-Жовківської єпархії Кир Михаїл (Колтун) у с. Надичі звершив Чин освячення новозбудованого храму Успення святої Анни, матері Пресвятої Богородиці.

У своїй проповіді, з нагоди цієї благословенної митті, Владика Михаїл наголосив: «Ми своїми руками, але в Божому благословінні спорудули храм для Бога. Ми усі стали записані у цій Церкві. Господь входить у наше життя через Церкву, через храм, щоб ми не заблукали, щоб ми віднайшли себе перед Богом, як такі, що ми потребуємо Його в нашому житті та хочемо зблизитися з Ним. Важливістю сьогоднішнього свята є те, що ми через священнодійства та молитви призивали Бога, щоб цей храм сповнився Його святістю, де ми освячуємо своє життя, прямуючи у Царство слави».

СВІТЛИНИ

Після Божественної Літургії Владика Михаїл відзначив адміністратора новоосвяченого храму о. Віталія Лупія церковною нагородою «Хрестом з прикрасами». А також Архиєрей склав подяку усім, хто вклав старання, зусилля та жертовність для побудови храму, який став «царською палатою Царя Слави – Господа».

Від імені всієї парафії о. Віталій склав подяку владиці Михаїлу за молитви освячення та першу Святу Літургії звершену в новоосвяченому храмі св. Анни с. Надичі. В цей святковий та благословенний день слова подяки лунали також на адресу парафіян, фундаторів та меценатів – за працю та пожертви, присвячені для побудови храму.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336