Пошук по сайту

Відзначення 150-літнього ювілею храму первоверховних апостолів Петра і Павла у с. Павлів Радехівського деканату

5 серпня 2018 р. Б. у с. Павлів Радехівського району з нагоди 150-літнього ювілею храму Святих первоверховних апостолів Петра і Павла Преосвященний владика Михаїл єпископ Сокальсько-Жовківський звершив Архиєрейську Божественну Літургію.

У своєму пастирському слові Преосвященний владика Михаїл підкреслив важливість дії Божої ласки у житті християнина,яка перемінює людину та дарує їй радість у щоденному житті. «Наше бажання послужити, це замало. Життя є таким, що в ньому треба змагатися. Силою здобувати життя, силою підтримувати його.Від часу, як Адам був вигнаний з раю, людина«в поті свого чола» здобуває хліб, здобуває життя. І черезтаківипробування намтакож належиться пройти. Однак, ми у своїй вірі, завжди можемо розраховувати на Божу дію і Його ласку для того, щоб розвивати життя, співпрацюючи в дарах, які Він дав для нас. Адже через Святі Таїнства Христос Господь цілковито зближується до нас, Він нам присвячує своє життя, смерть і воскресіння.Христос є з нами завжди!І ми Його іменем можемо скріплятисебе і наше життя, скріпляти світ довкола себе».

СВІТЛИНИ

«…Ісус Христос відкупив нас своєю смертю, Він нас прийняв за своїх, нам прощає, і запевняє свою любов:«Я з вами аж до кінця світу». У цей святковий ювілейний день призиваю Боже благословення до кожного з нас, щоб ми вірили в те, що Господь є чуйний до нашого серця, до наших бажань і прохань».

«Мимаємо довіритися Богові, так як довірилася Пресвята Богородиця,боВона бачить наші терпіння через які переходимо» - сказав Владика Михаїл.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336