Пошук по сайту

Бібліотеку української книги відкрито у м. Слов'янську, завдяки зусиллям Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ

Відповідно до рішення Синоду УГКЦ у м. Словянськ Донецької обл. створено пасторально-соціальний центр, діяльність якого діє під опікою Сокальсько-Жовківської єпархії. В днях 25-26 квітня з благословення Владики Михаїла, єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ, група священиків: протосинкел о. мітр. В. Коткевич, синкел відповідальний за соціальне служіння о. С. Макар та тріо священиків «Новий час» о. Роман Назаркевич, о. Мирослав Ковальчук, та о. Тарас Когут прийняли участь у відкритті бібліотеки української книги в м. Словянськ, вул. Вчительська, 2.

СВІТЛИНИ

Бібліотека книг зібрана вірними Сокальсько-Жовківської єпархії і передана в дарунок для потреб мешканців міста. Подія відбулася за участі декана Краматорського деканату о. Івана Василенка, адміністратора греко-католицької парафії св. Володимира м. Словянськ о. Віктора Коханського, вірних парафії та запрошених гостей.

На закінчення презентації бібліотеки тріо священиків «Новий час» поділились своєю творчістю виконавши духовні пісні. Після чого відбулася робоча зустріч в часі якої представники єпархії обговорили і визначили подальші дії розвитку пасторально-соціального центру у м. Словянськ.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336