Пошук по сайту

«Завдання нашого земного життя – сповідувати Бога, який помер і Воскрес заради любові до нас» - Кир Михаїл (Колтун)

9 квітня 2018 р. Б., у прокатедральному храмі свщмч. Йосафата м. Жовкви, Владика Михаїл очолив Архиєрейську Божественну Літургію.

«Подія Воскресіння Христового адресується для вас усіх, щоб ви раділи за себе та за кожного, хто перебуває в цьому світі. Адже Господь своїм воскресінням дарує вам свою любов, своє життя…
…Те, що ми сповідуємо Воскреслого Христа, є найбільшою нашою радістю. Усім вам сьогодні кладу на серце цю радість, і бажаю, щоб Воскреслий Господь, перебував з вами. Хай кожен, хто вірує в Нього, втішається життям і дарами, які нам Господь приготовив дати.
…Завдання нашого життя на землі – сповідувати Бога, який помер і Воскрес заради любові до нас, який сьогодні є між нами, вірити в це і ділитися радістю Воскресіння…

СВІТЛИНИ

Всьому нашому українському народові, правлінню, всьому війську, які служать нам і захищають нас, ми сьогодні адресуємо цю радість і вимолюємо від Господа щедрих дарів та многії і благії літа. Христос Воскрес!» (Промовив у своєму слові преосвященний владика Михаїл).
Сотрудник храму о. Василь Дяків (канцлер єпархії) прочитав послання Архиєрея на Великдень 2018 р. Б.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336