Пошук по сайту

Владика Михаїл очолив Божественну Літургію у Крехівському монастирі ЧСВВ

15 лютого 2018 р. Б., у свято Стрітення Господнього та з нагоди Дня богопосвяченого життя, Владика Михаїл (Колтун) звершив Божественну Літургію у храмі св. Миколая, Крехівського монастиря, ЧСВВ. День богопосвяченого життя запроваджений св. Іваном Павлом ІІ 1997 року і завжди відзначається у свято Стрітення Господа Нашого Ісуса Христа 2 лютого за юліянським календарем та 15 лютого за григоріянським.

СВІТЛИНИ 

У своєму слові-привітанні для богопосвячених осіб, Преосвященний Владика наголосив на важливості «добре усвідомлювати і виконувати своє служіння, незалежно від обставин в яких перебуватимуть. Для того, щоби з радістю та любов'ю виконувати своє покликання, потрібно завжди перебувати в тісному зв'язку з Господом Богом, і в щирій молитві черпати радість, силу та наснагу до жертовного служіння Богові і ближньому».

Владика закликав "Щоби ми не боялися своє життя присвятити Богові", бо тільки тоді ми зможемо стати по справжньому вільними та щасливими; зможемо випросити в Господа дар Миру для нашої землі.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336