Пошук по сайту

Зустріч з отцями ігуменами монастирів та сестрами настоятельками монаших згромаджень

27 грудня 2017 р. Б. в управлінні Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ, Преосвященний Владика Михаїл Колтун та голова єпархійної комісії у справах монашества о. Ярослав Малиш, провели робочу зустріч з настоятелями монаших спільнот, які здійснюють своє служіння на теренах єпархії. У ході зустрічі було обговорено ряд актуальних питань пов’язаних у співпраці єпархійного управління зі спільнотами богопосвяченого життя.

Настоятелі мали нагоду поділилися досвідом життя та служіння спільнот, яке найбільше полягає у катехизації дітей, в провадженні домів сиротинців та захоронок, виконання праці у храмах.

СВІТЛИНИ

Владика Михаїл привітав зібраних на зустрічі осіб богопосвятного життя з Різдвом Христовим та Новим Роком, а в їх імені – монаші чини і згромадження, які знаходяться на території єпархії, підкреслюючи особливість спільнотного життя для служіння один одному у взаємній любові.

На завершення зустрічі Правлячий Архиєрей висловив вдячність монашим спільнотам за жертвенне служіння серед Божого люду у Богом повіреній йому єпархії, та усім присутнім отцям ігуменам монастирів та сестрам настоятелькам монаших згромаджень подарував «Різдвяну свічку».

 Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336