Пошук по сайту

Реколекцій для священиків Сокальсько-Жовківської єпархії

 У вівторок 3 жовтня, в духовно-реколекційному центрі «Світлиця» смт. Брюховичі, Преосвященний Владика Михаїл з священиками, які проходять реколекції, звершив Божественну Літургію.

У своїм слові Преосвященний Владика Михаїл сказав: «Всі ми несемо відповідальність не тільки за себе, але ми є співвідповідальні один за одного». Владика закликав священиків гідно та по євангельському представляти Греко-Католицьку Церкву, подаючи добрий та мотивуючий приклад вірним для наслідування. 

Наголошуючи на важливості духовності священиків, промовив: «… все що ми робимо, маємо робити на славу Божу, щоби з тої молитви ми не виходили, щоб наше життя було молитвою… це є наше завдання».

Звертаючи увагу священиків на цілковиту довіру Пресвятої Богородиці до Бога, він запевнив: «… і навіть, коли і нам прийдеться переносити терпіння, то вони переміняться в радість, якщо ми будемо молитися і довірятися Богові».

Від імені присутніх священиків, о. Ігор Боднар, декан Дублянський, привітав Преосвященного Владику Михаїла (Колтуна) з 24-річницею єпископської хіротонії, яка відбулась 19 вересня 1993 р. Б., побажавши міцного здоров’я, Божого благословення, сили, відваги та витривалості бути добрим пастирем до кінця. 

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336