Пошук по сайту

Фестиваль ретро-автомобілів у Жовкві

1 червня у м. Жовква розпочався Міжнародний фестиваль ретро-автомобілів «Леополіс Гран-Прі 2017». Урочисте відкриття цього заходу проходило на Вічевій площі. Тут,під відкритим небом, було представлено класичні автомобілі різних країн світу.

СВІТЛИНИ

Завітав на це свято також Владика Михаїл Колтун, правлячий Архиєрей Сокальсько-Жовківської єпархії. На початку, єпископ привітав учасників фестивалю та уділив Архієрейське благословення. «У Діяннях апостольських говорить про себе святий апостол Павло: «Де я тільки не бував: і на морі, і на суші, і в дорозі, і в різних перипетіях життя». І з усіх цих труднощів Господь його визволяв. Я сьогодні цим текстом хочу гратулювати вам, за те, що ви зберегли цей транспорт, і пройшовши особисті труднощі, радієте, що сьогодні перебуваєте тут. Благословляючи вас, бажаю, щоби Господь і надалі втішав ваші старання, додав сили з висоти у життєвій мандрівці» – сказав Кир Михаїл.

Наступні етапи фестивалю «Леополіс Гран-Прі» проходитимуть у Львові. У ньому візьмуть участь близько 200 екіпажів з України, Польщі, Литви, Австрії, Італії, США, Естонії та Чехії.

Ростислав Гадада, Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336