Пошук по сайту

У Світлий понеділок Архиєрейську Літургію звершено в Жовкві

17 квітня, у Світлий понеділок, єпископ Михаїл Колтун звершив Божественну Літургію у храмі св. Йосафата, при Єпархіальному управлінні в м. Жовква.

СВІТЛИНИ

Великоднє послання єпископа зачитав настоятель храму – о. Михайло Ткачів. Наприкінці Літургії єпископ сказав: "Велика радість Воскресіння Христового огортає нас. Ми гортуємося в храмі, щоб ще раз почерпнути того благословення, яким Господь наповняє всю Вселенну, наше життя своїм Воскресінням, таким нечуваним, що навіть апостоли ніяковіли коли їм казали, Ісус Христос воскрес. Ми віримо, що Ісус воскрес і що він живе для кожного з нас. Ми живемо Христом воскреслим, що дає сили, оновлює, очищує, уздоровлює і запевняє нам майбутність. Всіх вас вітаю тою радістю Воскреслого Христа непереминаючою, неперевершеною, щоб ми знали, що "ще більші чуда на нас чекають", - каже Господь. Щоб ви стали очевидцями великої слави Божої. Закликаю Божого благословення та сили Христової для всієї України, для всіх вірних, для тих, які переживають загрози втрати життя. Щоб вони мали силу витривати і повернулися до своїх родин".

Отець Михайло подякував за спільну молитву і побажав усім "духовного відродження у наших серцях" та "воскресіння духовності" серед людей.

Вкінці всі вийшли на подвір’я храму, де біля Марійного фонтану владика окропив присутніх свяченою водою.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336