Пошук по сайту

Представники Сокальсько-Жовківської єпархії відвідали пасторально-соціальний центр у м. Слов’янськ, Донецької області

З благословення Правлячого Архиєрея Сокальсько-Жовківської єпархії, єпископа Михаїла (Колтуна), з 25 по 26 лютого 2018 р. Б. синкел Сокальсько-Жовківської єпархії о. мітр. Володимир Коткевич та директор БФ «Карітас Жовква УГКЦ» о. Степан Макар зустрілися з представниками Донецького екзархату УГКЦ з метою підтримати пасторальну-соціальну діяльність парафії Святого Володимира Великого УГКЦ м. Слов'янськ. На зустрічі були присутні о. Олександр Варницький, економ Донецького екзархату УГКЦ, о. Віктор Коханський, адміністратор парафія святого Володимира Великого УГКЦ м. Слов'янськ та о. мітр. Василь Іванюк директор БО БФ "Карітас Краматорськ".

На зустрічі обговорювали підготовку до будівництва храму УГКЦ у Слов’янську, а також було прийнято важливі рішення про погодження проекту церкви і виготовлення проектно-кошторисної документації.

На завершення о. Віктор Коханський, адміністратор парафія святого Володимира Великого  вручив подячну грамоту Правлячому Архиєрею Сокальсько-Жовківської єпархії, єпископу Михаїлу (Колтуну), священникам і вірним за значний внесок у розвиток соціально-пасторального центру парафії Святого Володимира Великого Донецького екзархату УГКЦ у м. Слов’янськ та пам'ятні подарунки.

о. Степан Макар

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336