Пошук по сайту

«Літо з Богом» у місті Сокалі

З 25 по 30 липня, при Катедральному соборі, у місті Сокалі проводився дитячий християнський табір «Літо з Богом». У ньому взяли участь більше сотні осіб, яких було поділено на три команди: Смайлики (5-8 років), Бешкетники (9-12 років), Слово Любові (13-15 років). 24 липня всі учасники табору брали участь у Святій Літургії, під час якої настоятель храму о. Ярослав Кащук благословив дітей та побажав цікавого відпочинку.

Темою табору було Перше послання апостола Павла до Коринтян: «Любов довготерпелива, любов милосердна; не заздрить…». Кожен день розпочинався спільною молитвою, катехизацією у групах, опісля діти розходились на руханку. Потім були жваві і цікаві ігри. Аніматори разом зі своїми командами малювали плакати і складали девізи команд.

27 липня діти мали змогу провести спортивні ігри у приміщенні спортзалу школи №4, де й відбулися футбольні, волейбольні, баскетбольні матчі і естафети для дітей. Коли не було погоди, учасникам табору було запропоновано перегляд мультфільмів і танцювальні конкурси.

28 липня учасники відвідали Паломницьке місце Сокальсько-Жовківської єпархії с. Заглина. о. Ярослав Валюх і о. Йосип Скоробогатий відслужили Молебен до Пресвятої Богородиці і провели чин відновлення хресних обітів. Після чого відбулась спільна трапеза і молитва.

Допомагали директору Катехитичної школи, о. Ярославу Валюху, у проведенні табору студентки Українського Католицького Університету Кушнір Олена, Петролюк Юлія, Гринь Ірина, Михалків Світлана, а також аніматори: Кравчук Галина, Федишин Назар, Фарина Люба, Кукурудза Святослав, Мазурик Іра та Мартинюк Святослав.

Завершився табір врученням солодких подарунків для діток і вокальними подарунками від аніматорів.

Повідомила Ірина Мазурик

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336