Пошук по сайту

В ЗДОРОВОМУ ТІЛІ - ЗДОРОВИЙ ДУХ

8 грудня 2018 року в с. Потелич при парафії храму Зіслання Святого Духа відбувся ІІ-й міжпарафіяльний турнір з настільного тенісу Рава-Руського деканату. Така подія в деканаті вже не вперше. Минулого року подібне було започатковано в с. Хитрейки о. Романом Малькевичем, тому цього року, цієї події діти вже чекали.

Участь у турнірі приймало вісім команд з: м. Рава-Руська, смт. Магерів, с. Забір’я, с. Кунин, с. Старе Село, с. Синьковичі, с. Хитрейки та с. Потелич.

Спочатку учасники змагань на чолі зі своїми настоятелями помолились Молебень до Христа Чоловіколюбця в старовинному храмі Зіслання Святого Духа. Опісля, відбулось жеребкування і почалося місцеве свято спорту. Змагання відбувалися у два етапи: командний та індивідуальний.

СВІТЛИНИ

В командному змаганні в запеклій боротьбі перемогу здобули господарі турніру, команда с. Потелич. Друге місце здобули діти з м. Рава-Руська, а третє - команда з с. Забір’я. В індивідуальному змаганні перемогу здобув учасник Рава-Руської команди Кіщак Іван, друге місце за учасником команди с. Потелич Кочаном Романом, а третє місце зайняв учасник команди с. Забір’я - Сенько Зеновій.

Після змагань відбулось нагородження переможців та міні-трапеза для всіх учасників та вболівальників.

Дякуємо всім хто долучився до організації та проведення даного заходу, а також всім хто брав участь. І пам’ятаймо, що у здоровому тілі - здоровий дух. 

Адміністратор храму Зіслання Святого Духа с. Потелич

о. Михайло Захарко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336