Пошук по сайту

Чаша Любові

В нашому житті так часто бракує любові, стриманості, уваги. Наші діти - це найкращі і найпалючіші іскорки наших почуттів. А навіть скажемо, що це є плід нашої Богом Благословенної любові один до одного.

Дитячий християнський табір, який проходив з 13.08.2018р. Б. по 17.08.2018р. Б. в Церкві св. Юрія Побідоносця с.Батятичі, мав за основну ціль відновити в наших дітях фізичний, моральний і духовний вогонь любові щодо рідних і близьких їм людей, а особливо до Господа Бога. Наш табір  мав символічну назву “Чаша Любові”.

Кожна сім’я - це чаша і вона наповнена певним вмістом. Ми на таборі намагалися розпалити з наших іскорок справжній вогонь, щоб діти понесли його в наші сім’ї і поділилися ним з усіма.

СВІТЛИНИ

Сам табір розпочинався о 10 годині з Божественної Літургії за здоров’я, добре навчання наших діточок. Після короткого слова науки і благословення о. Ігоря Домінського, дітки бігли на ранкову зарядку. Після неї вони поринали в світ безтурботних ігор і забав поєднаних з Словом Божим.

Дивлячись на молитви, навчання, розваги, квести, руханки нашої малечі, переконуєшся в тому, що це справжні ІСКОРКИ, рушії нашого життя.

о. Ігор висловлює подяку усім хто прилучився до проведення табору, а особливо студенту УКУ Роману Бабичу і двом аніматорам Марії і Василині.

Наповнюйте чаші наших сімей великою Божою Любов’ю!

Світлана Домінська

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336