Пошук по сайту

До проведення літніх канікул із Богом у Червонограді приєдналися ветерани АТО

Із 23 по 29 липня у Парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України, що в Червонограді, проходить літній дитячий табір «Веселі канікули з Богом-2018». Як розповів настоятель парафії о. Володимир Ващук, у цьогорічному таборі бере участь 345 дітей віком від 6 до 16 років, якими опікується 50 аніматорів. 

Упродовж тижня на дітей чекатимуть банси, естафети, вікторини, квести містом, катехизаційні ігри та ознайомлення зі Святим Письмом. Завершиться пізнавальний відпочинок традиційною поїздкою до львівського аквапарку. 

СВІТЛИНИ

Цьогорічний табір під назвою «Дарунки Бога» мав і особливу «родзинку». До організації дитячого дозвілля приєдналися також воїни АТО. Так, 50 хлопців віком від 10 до 15 років у рамках табору взяли участь у патріотичному вишколі, який організувала Червоноградська спілка ветеранів АТО «Воля» та Львівська громадська організація «Патріот». Військові показали хлопцям зразки зброї, навчали «азам» першої медичної допомоги й топографії (орієнтуванню на місцевості), ознайомили й навіть дозволили приміряти екіпірування воїна АТО. А насамкінець усіх почастували кулішем.

о. Михайло Микита, голова катехетичної комісії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336