Пошук по сайту

Міжпарафіяльний турнір з настільного тенісу

18 листопада в c. Хитрейки, Рава-Руського деканату відбувся турнір із настільного тенісу. Ініціатором даного заходу виступив адміністратор парафії Успіння Пресвятої Богороди, с. Хитрейки о. Роман Малькевич, відповідальний за молодь деканату.

Метою даного спортивного заходу, було зібрати активних молодих хлопців-парафіян, які би захищали честь своєї парафії. Учасниками виступили шість команд, пять з яких Рава-Руський деканат і одна Жовківський.

СВІТЛИНИ

Початок турніру розпочався з Молебну до Христа Чоловіколюбця, який очолив декан о. Роман Улицький у співслужінні о. Андрія Правця, о. Романа Семенюка, о. Михайла Захарка та о. Романа Малькевича, з усіма учасниками та вболівальниками.  Опісля о. Роман побажав чесної боротьби,  і поблагословив всіх на добру та справедливу гру.

Відтак, демонструючи свою майстерність хлопці розпочали гру з бажанням вибороти першість своєї парафії. Протягом кількох годин тривала боротьба, в результаті, якої першість взяли господарі турніру, команда с. Хитрейки, друге місце отримала команда с. Потелич, третє м. Рава-Руська. Також  у турнірі взяли участь команда с. Кунин з четвертим місцем, пяте місце с. Добросин і шосте с. Глинськ.

Гарний настрій, бажання перемоги супроводжував учасників протягом всієї гри, активно вболівали за свої команди і священики, які прибули разом з учасниками.

На завершення о. декан Роман Улицький нагородив перші три команди переможців медалями, кубками і всі учасники отримали грамоти учасника турніру.

Завершилось спортивне свято фуршетом та спільною фотографією.

Інформацію подав Роман Думас, учасник турніру с. Хитрейки

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336