Пошук по сайту

Літній навчально–відпочинковий табір в Запитові

На парафії Архистратига Михаїла селища Запитів Новояричівського деканату відбувся літній духовний навчально – відпочинковий табір «Веселі канікули з Богом».

Вже вкотре в Запитові відбувається дитячий табір «Веселі канікули з Богом», з ініціативи та благословення о. Василя Бесаги, за сприянням Львівської Освітньої Фундації (ЛОФ).

СВІТЛИНИ

Непомітно промайнули п’ять днів тренінгового табору. Чому тренінговий? Тому, що проводили його не запрошені аніматори, а новоутворена команда аніматорів, а саме: Марія Школик, Назар Ткачишин (смт. Запитів, Новояричівський деканат), Ольга Криса та Юлія Демчинська (с. Комарівка, Бродівський деканат), Марія Криса (с. Лишня, Бродівський деканат). Впродовж квітня – травня ця молодь брала участь у навчально - тренінговому курсі аніматора «Думай. Дій. Твори.», і цей табір став для них певним іспитом здобутих теоретичних знань і навиків та готовністю до самостійного таборування з дітьми та молоддю. На допомогу прийшла також і парафіяльна молодь, а моніторин здійснювали Тетяна Малицька та Оксана Цюпка (організатор тренінгового курсу).

Кожен ранок учасники табору починали спільною молитвою. Це особливо відчувалось в дусі радості, який панував посеред усіх учасників табору.  Темою цьогорічного табору була «Швидка допомога для душі». Наш головний герой Незнайко впродовж усіх днів дізнавався який є Бог,  яким є гріх, шукав та розпізнавав совість, пізнавав Святі Тайни Покаяння та Євхаристії.

На цьому таборі усі натанцювались бансів, наїлись канапок, насмакувались смачнющим печивом, набавились безліч ігор, переробили в різні вироби 100-ні листків паперу, змалювали купу олівців, набігали 100-ні м., втрамбували не 1 м2 трави біля церкви, випили кілька десятків літрів води в день, позасмагали на сонечку... одним словом весело та з користю провели час. Ось такі в нас були Веселі Канікули з Богом.

На парафії Архистратига Михаїла селища Запитів Новояричівського деканату відбувся літній духовний навчально – відпочинковий табір «Веселі
канікули з Богом».

Подала Тетяна Малицька 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336