Пошук по сайту

Канікули з Богом у с. Звертів

Протягом цілого тижня у с. Звертів Жовківського району при парафіїі церкви Св. Симеона Богоприємця відбувся дитячий християнський табір "Веселі Канікули з Богом" на тему "Послужи ближньому - порадуй Бога".

СВІТЛИНИ

Кожен день табору мав свою тематику і завдання пов'язані із служінням, адже цей рік названий Папою Франциском роком служіння. І ми, аніматори із Львівської парафії церкви Різдва Пресвятої Богородиці, а також о. Роман Кравець, старались за цей тиждень послужити діткам і навчити їх служінню іншим. Тиждень був плідним: ми служили Богові, Богородиці, батькам, друзям, хворим, бійцям АТО і т д. Також у нас були гуртки - діти робили листівки солдатам в АТО і писали там слова підтримки. Завдяки о. Роману вони будуть переслані їм. Діти мали змогу пограти чудові ігри, поспівати пісень та потанцювати бансів. Гостем нашого табору був Св. Домінік Савіо, який своїм, нехай коротким життям, показав як потрібно служити і як можна легко стати святим. Кожного дня о. Роман проводив катихизації на основі розповідей з життя святого, а також попіклувався про те, щоб діти побачили різного роду відео і могли краще запам'ятати прослухане. Зі слів дітей та батьків - усі задоволені табором.

На завершення табору всі охочі взяли участь у дитячій прощі до Заглини. Дякуємо о. Роману та їмості Іванні за те, що гостинно нас прийняли і дали змогу провести цей табір на Божу славу.

Інформацію подала Анастасія Малишева

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336