Пошук по сайту

Веселі канікули з Богом в Лопатині

Із 31 липня по 5 серпня при храмі Успіння Пресвятої Богородиці у смт. Лопатин відбулися «Веселі канікули з Богом». Темою табору були: «Дари Святого Духа» (Екологічна ініціатива) та цитата папи Франциска «Святий Дух робить нас реальними, а не віртуальними християнами». Табір був розрахований для дітей віком 5-14 років. В організації табору допомагали: бр. Володимир Климчук студент ІІІ курсу ТВДС, та активна молодь парохії: Самуляк Вікторія, Смаль Дарія, Мелінишин Юлія, Онищук Юлія та Олендій Віра.

СВІТЛИНИ

Кожен день розпочинався із Літургії, після цього учасники мали коротку молитву, у якій дякували за те що прийняли Тіло і Кров Ісуса Христа та  молились про дари святого Духа.

В понеділок відбувалась реєстрація учасників, яких було близько 100. Ділення на команди відповідно до віку. Кожна команда мала придумати назву, гасло, пісню та прапор, які б відображали суть команд, яких було три: наймолодші «Невгамовні малята», середні «Діти України» та старші «Люблячі серця». Також було представлення команд.

Після цього кожного дня  були банси, перекуска, ігри в групах, катехизація та великі ігри між командами.

У п’ятницю проводилась «Велика гра – пошук скарбів», яка відбувалась по цілому селищі Лопатин. Кожна команда мала свій окремий маршрут, певні завдання, пошук ключів, якими відмикався скарб. Після великої гри відбулась екологічна акція «Чистий Лопатин», кожна команда мала прибрати певну територію від сміття.

Табір закінчився в суботу. Завершення розпочалось о 16.00 годині молебнем до Пресвятої Богородиці, після цього були  банси та ігри змагання між командами.

Інформацію подав о. Василь Ждан, парафіяльний вікарій та організатор заходу

о. Роман Гонтарик прес-секретар

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336