Пошук по сайту

«Канікули з Богом» у селі Збиранка

У парафії села Збиранка (Дублянський деканат, Сокальсько-Жовківська єпархія) при катехитичній школі ім. Маркіяна Шашкевича з 1 по 3 червня 2017 року відбувся дитячий табір – «Канікули з Богом». На запрошення отця Володимира Кражанівського для навчання дітей прибули семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа.

СВІТЛИНИ

Кожного ранку у парафіяльному храмі відправлявся молебень до Христа-Чоловіколюбця, а опісля була розважальна програма, яку організували семінаристи-аніматори для дітей. Проводились різні пісенні, пізнавальні, логічні конкурси, ігри, естафети та змагання, на яких діти розкривали свої можливості і таланти. Для кожної маленької особистості це було водночас пізнавальне і неочікуване відкриття самої себе. Усі, хто був присутній у таборі навчились основного – християнської моралі – сукупності норм, правил, які покликані регулювати взаємовідносини між людьми у сім’ї та суспільстві, згідно із навчанням Церкви. Власне, цю мораль учасники «Канікул з Богом» вчилися практикувати у своєму житті.

Завдяки  професійності і майстерності семінаристів діти були настільки захоплені спілкуванням з ними, що й не хотіли їх відпускати, так як час для них пройшов занадто швидко. Як відомо, час – це швидкоплинна мить і якщо її проводити з користю та радістю, то вона промайне дуже швидко.

На завершення «Канікул з Богом» о. Володимир з діточками подякували за плідну працю семінаристам – Мар’яну Гринару, Оресту Єлізарову та аніматору – Мар’яні Шулик, а також Володимиру Кістику за організацію святкового  столу.

Повідомила: Тетяна Хома

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336