Пошук по сайту

«Канікули з Богом» в Себечеві

З 3 по 6 серпня 2015 року у парафії храму Вознесіння Господнього села Себечів Белзького деканату, яку очолює о. Микола Шульган, були проведені «Канікули з Богом» за участю аніматорів Українського католицького університету Олесі Вишнівської та Христини Конопади.

Кожен день розпочинався в церкві з богослужіння. Пізніше відбувалася активна зарядка і банси – веселі руханки під музику. Перший день аніматори присвятили знайомству, адже діти були з різних сіл. Темою для обговорення була «Притча про милосердного самарянина», після якої проводились духовні розважання, веселі, логічні та фізичні ігри для всіх дітей.

Учасників поділили на чотири команди, кожна з яких мала свою назву та веселі гасла – девізи. Кожного дня проводились змагання та естафети, під час яких команди назбирували певну кількість балів для того, щоб визначити переможця за всі чотири дні. Ті команди, які назбирали більше ста балів, мали особливий приз – поїздку (діти не знали, куди саме їх повезуть), тому всі старалися і брали активну участь.

Всі учасники табору добре потрудились і нагородою для них стала поїздка, як виявилося, до Крехова. За короткий день встигли побувати в монастирі, пройтися Хресною Дорогою, побувати біля джерела та в печерах.

Відтак всі змучені, але під враженнями та з гарним настроєм поверталися додому. На завершення в автобусі всі діти продемонстрували, яких пісень вони навчилися за такий короткий проміжок часу.

Підготувала Софія Ковалик

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336