Пошук по сайту

У Жовкві проведено «Веселі канікули з Богом»

Для того, щоб з користю провести канікули та набиратися більше знань, молода спільнота храму святого Йосафата за підтримки отця Михайла Ткачіва організувала табір «Веселі канікули з Богом». Цьогоріч він проходив з 3 по 7 серпня.

Вже вкотре при храмі святого священномученика Йосафата проходив християнський табір, в якому перебувало близько 150 дітей, віком від 7 до 13 років. Цьогорічна тема: Мандрівка у країну щастя зі Святим Духом. Всі учасники, були поділені по групах за віком, які розрізняли по кольорах, кожна з яких мала свою назву, гасло, пісню та танець ну і звичайно – плакат. Відповідно до цього аніматорами першої жовтої групи були: Яна Курило, Оксана Руда та Андрій Мариневич - Веселята. Аніматорами другої помаранчевої групи були : Оля Король, Мар’яна Стець та Мар’ян Креховець – Божі дари. Аніматори третьої синьої – Вікторія Мариневич та Дмитро Сидоров - Патріоти. Четвертої зеленої – Христина Кобрин та Юра Грещак – Палаючі серця. Також допомагали Орест Маліновський – голова парафіяльної молодіжної спільноти та брат Павло Іванець студент 4 курсу ІФДС, який проводив катехитичні науки.

Щодня програма була насичена та цікава: молитви, банси, ігри, рукоділля, естафети, катехизм, перегляд мультфільмів, робота в групах, яка згуртовувала дітей. Останнього дня була велика гра, яка навчила командності, витривалості, любові та підтримки. Діти були дуже задоволені. За відгуками дітей можемо судити про те, що їм сподобалось відпочивати у нашому таборі. Ми щасливі, що допомогли дітям сформувати правильну самооцінку, бо це дуже важливий чинник у сучасному житті та суспільстві.

Ми усіма силами намагалися показати відпочиваючим, що існує світ любові і добра, господарем і керівником якого є Господь. Бог торкнувся кожної дитини та подарував мир і радість, впевненість і здорову самооцінку.

Підсумовуючи усе, можу сказати. Що цей табір приніс багато плодів: нові друзі, знайомства, новий досвід і, звісно, деякі діти вперше мали змогу дізнатися про Святого Духа більше. Вони навчились жертвувати чимось дорогим на користь інших. Сьогодні це найцінніший скарб, який вони здобули у нашому таборі.

Христина Кобрин, аніматор

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336