Пошук по сайту

Наймолодші Звертівчани протягом тижня відкривали Божі скарби

З 13 по 17 липня при храмі святого Симеона Богоприємця, у селі Звертів Жовківського району, проходив дитячий християнський табір «Веселі канікули з Богом».

Ініціатором проведення табору виступив адміністратор парафії о. Роман Кравець. Проводили табір аніматори з церкви свщмч. Йосафата м. Жовкви: Христина Кобрин, Яна Курило, Вікторія Мариневич у Народному домі Звертова. Учасниками християнського відпочинку було близько п’ятдесяти дітей, віком від 3 до 13 років.

Протягом тижня діти разом молились, слухали катехитичних наук про Святе Письмо, Ісуса Христа, душу, церкву та любов, брали участь у конкурсах, вікторинах, естафетах. Вчились танцювати банси, дивились релігійні фільми та мультфільми, малювали, співали і гарно проводили час із Богом.

Останнього дня була Велика гра, яка допомогла ще більше всім здружитись, навчила командності та вмінню прислухатися до кожного, оскільки діти шукали бази по всьому селі. На шляху траплялося багато перешкод, але всіх їх пройшли успішно, оскільки отримали багато «скарбів».

Завершився табір спільною молитвою та словами вдячності о. Романа, як для волонтерів так і усіх дітей.

Повідомила Христина Кобрин

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336