Пошук по сайту

«Мандрівка у країну щастя», – канікули з Богом у Добросині

З 22 по 28 червня у с. Добросин при храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього проходили веселі канікули з Богом на тему: «Мандрівка у країну щастя».

Близько ста дітей різного віку змогли відпочивати і духовно розвиватися разом з Богом. В цьому їм допомагали аніматори з «Всеукраїнського Центру Академічного Душпастирства»: Оксана Цюпка та Тетяна Малицька.

Кожен день табору починався спільною молитвою, яку провадив о. Богдан Мурований. Учасники табору, разом зі священиком, підводили підсумки того чого навчились і ставили завдання на прийдешній день. Пізніше діти танцювали банси та бавились різноманітні ігри. Далі всіх чекала театралізована вистава про мандрівку 5-ох моряків у Країну Щастя, яку їм показували аніматори катехитичної школи імені о. Теодора Зради при парафії Воздвиження Чесного Хреста Господнього у с. Добросин. А після цього провадилась катихизація, на якій вивчали складові частини і послідовність Св. Літургії.

Після обіду діти грали у Велику гру та вчились виробляти різні вироби на майстер-класах: плели браслети із стрічок, виготовляли декоративні квіти із серветок, аплікації, а також в них був і театральний гурток, на якому вони ставили різножанрові постановки.

В останній день табору усі учасники прийшли на Св. Літургію на якій приступили до Пресвятої Тайни Євхаристії. По завершенні аніматори табору зробили невеликий концерт для усієї парафії, де підняли і висвітлили тему єдності і нероздільності нашої країни, героїзм та незламність українських воїнів. На завершення виступу о. Богдан подякував батькам чиї діти прийняли участь у християнському таборі, відвідують катехизацію, живуть потребами Церкви і парафії та за добре, християнське виховання дітей. А також привітав парафіян із Днем Конституції, та закликав до молитви про мир і спокій в Україні. За активну участь у житті табору, та за прагнення пізнати Бога і полюбити ближнього священик разом з аніматорами вручили грамоти учасникам табору.

Оксана Цюпка

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336