Пошук по сайту

«Дорогою покликання», – реколекції у парафії с. Комарівка

З 3 по 6 квітня 2014 р. дні духовної віднови відбулись у с. Комарівка Бродівського району Львівської області. На запрошення отця-настоятеля Руслана Жигіля на парафію св. пророка Іллі завітали редемптористи: о. Роман Жиравецький і сестри Тереза Водяна та Оксана Пелех.

«Дорогою покликання» саме такою була тема цьогорічних реколекцій, протягом яких всі охочі роздумували над покликанням до життя, праці, богопосвяченого та родинного життя, а також покликанням до святості, яке має кожен християнин. Парафіяни охоче брали участь у науках, відкриваючи свої серця та численно приступаючи до Таїнства Покаяння. Хресна Дорога, молитва та благословення мощами блаженного Миколая Чарнецького, зустріч з вчителями, благословення дошкільнят, зустрічі з дітьми та молоддю – все це знову об’єднало парафіяльну спільноту в міцну родину, центром якої є Господь.

«Нехай хрест Господній, який встановили при в’їзді в село на завершення Хресного Ходу завжди нагадує всім мешканцям про ту велику любов, якою Небесний Отець огортає своїх дітей».

ФОТОРЕПОРТАЖ

с. Оксана Пелех, редемптористка

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336