Пошук по сайту

Молитва за прославу о. Кирила Селецького у Бродах

 У неділю, 5 листопада, у храмі Собор Пресвятої Богородиці і святої Теклі у м. Броди, (Старобрідський деканат), молилися за прославу слуги Божого о. Кирила Селецького, оскільки Преосвященним Владикою Михаїлом (Колтуном), Єпархом Сокальсько-Жовківським, був відкритий беатифікаційний процес о. Кирила.

Преосвященний Владика має компетенцію на проведення цього процесу, тому що о. Кирило працював і помер на території Сокальсько-Жовківської єпархії.

СВІТЛИНИ

У молитві, зокрема Молебні до Христа Чоловіколюбця, взяли участь священики Старобрідського деканату на чолі з деканом о. Петром Чаплюком.

Вступним словом, щодо важливості даної події, для чого ми повинні молитися за прославу того чи іншого слуги Божого та про саму особу о. Кирила до всіх вірних звернувся настоятель храму о. Іван Вихор.

Після Молебню до чисельно зібраних парафіян слово промовив отець-декан Петро Чаплюк, який у своїй доповіді розповів про життєвий шлях і діяльність о. Кирила Селецького, зосередив увагу вірних на якостях та чеснотах о. Кирила, заохотивши всіх присутніх до наслідування слуги Божого, наголосивши, що його чесноти та якості мають бути закладені також в основі і нашого життя.

На завершення відбулася молитва за прославу о. Кирила Селецького і спільна фотографія усіх священиків та вірних.

Інформацію подав Андрій Вихор 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336