Пошук по сайту

10 - літній ювілей церкви у м. Рава Руська

У неділю, 9 жовтня 2016 р. Божого, вітали Преосвященнішого Владику Михаїла Колтуна парафіяни храму Вознесіння Господнього м. Рава Руська. Саме  у цей день відзначили 10-літній ювілей храму.

   Запашним українським короваєм, квітами та трепетом у серці зустрічали Владику діти, собор священиків, чисельно зібрана громада та гості.

   Збагатили святкування піддияконські свячення двох студентів Львівської Духовної Семінарії: Андрія Вихора та Андрія Тарапати, які Преосвящений Владика уділив перед Божественною Літургією.

   З нагоди свята Владика Михаїл разом із чисельно прибулими священиками з трьох деканатів: Рава-Руського, Жовківського та Дублянського відслужив Архиєреську Літургію. У своїй проповіді він наголосив на важливості розвивати свої таланти, шукати їх у собі, адже кожного із нас Милосердний Господь щедро ними нагородив. Важливими були слова Владики, щоб не закопувати ці таланти-дари і не привласнювати їх тільки для себе, а щедро ними ділитись із своїми ближніми, зокрема у цьому важкому часі війни в якому знаходиться наша держава.

   Велика кількість людей в тому числі дітей прийняли Євхаристійного Христа до своїх сердець.

   По завершенні Літургії Преосвященний Владика Михаїл нагородив о. декана Романа Улицького єпархіальною грамотою та привітав з 25 – літнім ювілеєм священства.

  Привітати о. Романа прибув мер м. Рава Руська Микола Любомирович Зінько, який є парафіянином даного храму. Вітали дорогого пароха і діти катехитичної школи Віри, Надії, Любові, що діє при парафії, а також парафіяни та братство Матері Божої Неустаної Помочі.

   Завершилось святкування процесійним обходом довкола храму і спільною світлиною. 

 Більше світлин

                                                                               Подав о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336